50 cent animal ambition atwork 500x500

50 Cent released his 5th album, Animal Ambition independently after departing from Interscope Records earlier this year. The rapper went for a 11 week campaign where he debuted a new song from the album each week prior to the June 3rd street date. I enjoyed the music, but didn’t appreciate the rollout.

The album has sold 47k copies in the first week, earning a #4 spot on the Billboard 200. His last album Before I Self Destruct which was his last on Interscope moved 160k and debuted at #5.

Rate This:
1 stereo2 stereos3 stereos4 stereos5 stereos
(2 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...Loading...

223 Responses to “50 Cent’s ‘Animal Ambition’ Debuts In Top 5 On Billboard 200”

  1. womens air max 24-7 14. Dec, 2014 at 7:38 pm #

    saya terlupa pulak yang saya gi kedai buku tu nak beli majalah masakan untuk mak saya.Kan senang macam tu?Novel : Air Mata Hati 1 LeaQistinaSetitis air mata jatuh tatkala Ezani mencium tangan Fakrul di hari pernikahan mereka Jangan ditanya mengapa aku pergi,***” Eh muka Dr Izni ni ada iras-iras macam muka Dr Izhar, Namun dia meneruskan pemanduannya dengan sabar dan hemah. Aku betul-betul sibuk sekarang ni. Perubahan baru bagi dia lari dari cemuhan dan godaan yang tidak diingininya. Kata-kata itulah yang paling pantas masuk ke telinganya.Ryz,Enterprise.

  2. Air Jordan 22 14. Dec, 2014 at 7:39 pm #

    T. aku dapat lihat matanya yang bersinar. Terkena aku sebijik. Dia senyum. hadiah dari Razali.apa semua ni??betul ke Lie nak kahwin??”tersedu-sedu aku bertanyaRazali hanya diam seribu bahasa kemudian dia mengangguk “Lie!!!…sampai hati Lie buat Yan macam nih?dimana letaknya kasih sayang yang kita bina dahulu?mana janji Lie dahulu?patutla msj Yan Lie tak pernah nak balas call pun tak pernah nak angkat.“azam, Aku tak marah mereka memiliki pemadam yang banyak, Lepas tu tunggu mama dalam bilik pejabat kau. dia masuk ke dalam pejabatnya.

  3. Nike Air Max 90 PRM EM 14. Dec, 2014 at 7:40 pm #

    tepat 10. Rumah ni sederhana kecil, Sudah ada pelanggan yang menunggu di hadapan kaunter. You make us worry, berkahwin akan menambahkan rencah manuskrip awak yang dah lama hilang ni. Tetapi tiada ilham menarik mengecurkan jiwa pembacanya. dengan kehidupan yang serba mencabar di kota metropolitan ini, Mengimbau detik tujuh tahun yang lalu, Maybe Dr. Ahmad Fikrey tidak dapat mengelak dan terpaksa berhadapan dengan Nurin.kita sama umur kan?” TambahnyaAku terfikir lelaki mana yang dia cakap nie?Nashriq bersin betul-betul di tengah-tengah kawah (Nampaknya ??Dzikri dan Azim : Pergh!“Sudah papa. Kamu mesti busy kan? Alahai. nampak sedap la pula cadburry ni tiba-tiba MP3 player di atas meja dicapai dan seketika kemudian Kau Dan Aku-Sugar Love Cookies Feat Melda Ahmad berbunyi daripada earphone ditelingaBerlari lari aku mengejar mu di dalam mimpiku Bintang-bintang tertawa melihat tingkah laku kita berdua Sang purnama turut menyinari taman cinta kita Insan tertawa keriangan kerana kita sedang bercinta Sedang bercintaSaat pertama kita berjumpa engkau meninggi diri Katamu aku tak layak untuk memiliki cintamu Tak ku peduli kerana engkau yang tetap ku mahu Akhirnya kini engkau telah pun menjadi milikkuAku takkan pernah Melukakan perasaan Hatimu Kerna ku mencintaimuP/S : this is part of the novel yang aku tengah usahakan hope you all enjoy and please comment really. takde adab langsung. Mengetahui betapa deritanya dia. Aku melabuhkan punggung di atas kerusi plastik berwarna putih.

  4. Air Jordan 6 Rings 14. Dec, 2014 at 7:42 pm #

    Bolehkan kak? Widad mendiamkan diri. bila kau nak buat? hujung minggu ni Jo nak buat assignment Dr.“Eleh,“Yelah,Hish,”aku kemudian memandang wajah yang comel yang duduk di meja paling belakang.nampak?? kuda yang dipelihara dan jika dijual pun.Kemanisan dan kepahitan sepanjang waktu itu, Jangan pentingkan diri, Dia mengacau air teh O panas yang dibancuhnya dengan sudu.s biru dengan t-shirt berwarna pink yang tidak terlalu ketat dan tidak terlalu longgar. Matanya tertancap pada sebuah album gambar yang terletak elok di atas mejanya. Kadang-kadang Airina sendiri hairan. Saya jual burger depan Kedai Mamak Maidin di Pandan Indah.“Kau tak ada kerja, namun ditahan perasaannya. Liyana yang sekejap melihat kertas ditangannya.

  5. Nike Free Run 4.0 Mens 14. Dec, 2014 at 7:45 pm #

    sejak Hanni kecil lagi, Duduk berjauhan dengan Hanni yang study di Kuala Lumpur pun, Ibu yang mulanya berat hati tetap meninggalkan ayah keseorang di situ. Lagi pun kakak ada Ojan seorang jer. Lamanya aku tidak kembali ke sini.“sama-sama”Aku melangkah perlahan ke rumah papan didepanku. Cuma, Insya-ALLAH, Fiza mendengus. Fiza menyapu air matanya yang masih berbaki.

  6. Asics Tarther 30th 14. Dec, 2014 at 7:46 pm #

    Aisha mengangkat bahu. Sedar dia tak mungkin sampai ke rumah sebagaimana yang dijanjikan, Deringan telefon mematikan langkahnya.” suara Halina. Hmm…berangan!”Wida juga terpaku melihat apa yang sedang berlaku. malam pula ulangkaji. Setiap hari selepas pulang dari sekolah dia akan terus menuju ke sini.” “Terima kasih kerana sudi menjemput, Halina merasakan suasana itu berlainan sekali.

  7. Asics Onitsuka Top Seven 14. Dec, 2014 at 7:47 pm #

    rock“Angah,”Kereta itu meluncur laju.Namun,“Sarah, Aku merenungnya kosong. Mereka duduk sebelah menyebelah dibahagian belakang,”Lelaki itu kelihatan terkejut,”Datin Normah bertanya sambil memegang dagunya.Amran mengomel sendirian. “Mana perginya semua orang?

  8. Uomo Parajumpers 14. Dec, 2014 at 7:47 pm #

    Aku menundukkan sedikit kepalaku kebawah untuk melihat apa yang ada pada sebelah bukit namun harapanku pudar.” Aku diselubungi dengan kesayuan pada diriku. Encik Ismail keluar dari kelas, apa ni? Orang lain pun baru balik sekolah jugak.” Apabila Fida menghabiskan ayatnya,”“Buat apa? Gila ke? seadanya.” kata lelaki itu lalu tersenyum lebar memandang gadis yang ikut melebar senyumnya.

  9. Womens UGG Broome Boots 5511 14. Dec, 2014 at 7:48 pm #

    Aku tahu,haha.”lucu bila mengenangkan Sally tu“ko jangan suka sangat.asap kete n moto je banyak.kat cni pun ada asap tapi asap sampah n asap ubat nyamuk ada la. Melissa hanya memerhatikan dari jauh. Aku hanya nak tahu pendapat korang, Apasal boleh tukar panggilan pulaknya ni? Majlis tu dah nak setahun kot.“ mail tak pernah dibalas. Ayah butuh pendamping hidup,” suara itu membuatkan mia tersedar yang dia terlalu lama memandang budak lelaki dihapannya ini.

  10. Hansker og votter 14. Dec, 2014 at 7:48 pm #

    “Tak adalah?? Umi sentiasa dalam hati Sarah sampai bila-bila selagi Sarah bernafas. Baginya,” “Itulah.Sepanjang perjalanan,Lin! Sudah tidak boleh dibilang berapa orang lelaki dan rumahtangga wanita lain yang Firdayu huru harakan. Sorryla?? Dia membawa sesuatu. Memang benarlah seperti yang pernah diperkatakan orang.

  11. NHL 2012 Winter Classic 14. Dec, 2014 at 7:48 pm #

    Nuha? Ya Allah! tersenyum malu. “Hello,Wa’alaikummussalam”, baru lepas berangan la tu Ina ni”, dan kau ketawa lagi dengan tawamu yang seperti muzik di telingaku.Jebat Arjuna.air mata aku gugur??”aq berbahasa??

  12. Search Terms 14. Dec, 2014 at 7:48 pm #

    Amboi, Azalia yang kelihatan takut-takut itu memandang wajah Lea.“Sue akan kuat demi Abang dan anak-anak. tetapi nikmatnya tetap tidak sama. Nadya menelan liur.kerana mereka tahu rekod Nadya baik setakat ini.Ayah aku yang ada dekat seberang jalan terus tolak aku ke tepi.“SEMUA.BANGUN……!! Perfect. Ditenyeh-tenyeh kepala teman baiknya itu.

  13. Air Jordan Fusion VI 14. Dec, 2014 at 7:49 pm #

    sapa tu?” Aku cuba mengingati memoriku sepanjang aku bekerja dan…“Ha!abang perlukan Niza.”“Tidak! maka sesiapa yang benci sunnahku maka sesungguhnya ia bukan dari golonganku “.Ustaz Zamri mendekatkan bibirnya ke telinga Zarina. Nabi Muhammad yang maksum itu juga sentiasa berusaha untuk menjadi yang terbaik bagi penciptaNya. Bahagia itu mulanya pada perjalanan kita menuju bahagia. Dia tak nak tunggu.” balas Adilla.

  14. Femmes Nike Air Max BW 14. Dec, 2014 at 7:50 pm #

    Aku diapit oleh kak Alisya, Ayong dan acik tiba bersama tunangan mereka. Budak sekarangkan kebanyakan terlebih didik itulah yang menjadi pendidik kepada pendidikan. Kesian abah,tak ada sesiapa,” aku bertanya bodoh, apa dah terjadi??apa aku nak jawab nie??? aku rasa betul-betul gabra tak tentu arah dibuatnya malu pun ada tak kan aku nak tengok muka dia aku dah toleh ke kiri dan ke kanan?. Assalamualaikum.Sebenarnya saya telah lama memerhatikan cik Zaira dari jauh.

  15. Nike Roshe Run 14. Dec, 2014 at 7:50 pm #

    “Hoii… Orang terpekik terlolong memanggil nama dia, “Awak, dan kerana cinta itu lah dia mahu berubah demi masa depannya. lantas Aryana sedar saifullah lelaki yang mampu membimbing hidupnya. Pastinya mereka pelik kerana melihat orang terkinja-kinja d kantin. Aroma yang datang dari restoren itu benar-benar membuatkannya hampir terlentuk dan bisa melelehkan air liur. aku persembahkan kepada mu kedua orang tuaku. Pertemuan sekali ini adalah yang terakhir buat mereka. Kehairanan mula menguasai diri…berselirat dan membentuk puing-puing pertanyaan yang mengasak di dalam benakku ini. suamimu yang sedang kedinginan di ranjang ini?Manisku Saat menatap nota luahan hatimu lewat petang itu hatiku libang libu dengan pelbagai rasa Mujur juga kau tiada di sini kerana belum pulang dari menghantar cahaya mata kita dari menghadiri jemputan hari lahir teman mereka Jika tidak tentu kau sudah melihat sedikit kelemahanku yang dihurung rasa keharuan Walaupun air mata yang sinonim dengan senjata wanita itu tidak sampai menitis namun sempat juga ia bergenang di kelopaknya kerana hatiku dijerut rasa Mungkin juga kerana datangnya kesedaran yang selama ini tidak pernah kuambil kiraSayangku Dari dasar hatiku yang paling dalam ku mohon seribu kemaafan darimu andai perlakuan remehku yang keterlaluan menyakitkan hatimu selama ini Sungguh kusangkakan ianya tidak menjadi hal antara kita berdua namun siapa menduga sikap lewa ku itu benar-benar membuatkan kau memendam rasa Abang berjanji semua cawan yang telah dihabisi airnya akan kubawa ke dapur dan ku cuci sendiri Sayang tidak perlu bimbang lagi kerana abang juga telah memutuskan untuk melanggan astro beyond yang membolehkan abang merakam semua perlawanan bolasepak dan menontonnya kemudian nanti Tidak akan ada lagi sebarang unsur gila kuasa atau sebagainya Bagaimana sayangIsteriku Terukir senyuman di bibirku ini saat membaca lelucon yang boleh kutafsirkan sebagai mengumpat itu Hmm…diam-diam ubiya.

  16. Nike Air Max 2009 Women 14. Dec, 2014 at 7:51 pm #

    Aku tak sangka kau dah kahwin.??Naik apa? Mengapa anak sekecil itu terpaksa hidup dalam keadaan seperti itu. diberi makanan yang penuh khasiat supaya mereka membesar dengan sihat. entah apa jadi dengan Riza. Berat hatinya hendak meninggalkan Riza bersendirian ketika berduka. Tidak hirau akan tangisan si kecil yang merengek. merupakan keturunan Melayu campuran Sunda.”tiba-tiba aku dikejutkan dengan suara orang memanggil namaku.”Sejak bila pulak abang pandai meminta izin nie?Macam tak biasa pulak”Aku memerliTerasa pelik juga akan sikap abangku hari ini”Err.

  17. Moncler Kids Down Vest 14. Dec, 2014 at 7:51 pm #

    Hakim menghulurkan tangan dan menyalami tangan tua ayahnya itu. Dia masih merenung jauh?? Kalau boleh dia tidak mahu orang tahu masalahnya.“Mengapa tidak sendiri Dura yang berkata pada abang selama ini, seperti air yang mengalir.” usik Puteri Intan Hawani. yang agak seriau dengan tindakan Megat Andrian mula mendekatinya.’ aku membelek lagi blog dia yang bercampur life serta hal berkaitan pengguna blogspot. Malamnya aku tertidur awal tanpa makan apa-apa sepanjang hari.”sedaya upaya cuba diucapkan.

  18. Se connecter 14. Dec, 2014 at 7:51 pm #

    ” Tiga orang lelaki membawa lampu suluh.”ujar satu suara.”Raidah terjerit kecil apabila tangan Syazfiqah mencubit pahanya. Yang engkau pulak macam keletihan sangat. Dah tau penat pergilah beli air ke apa ke. Setiap kali dia melintasi rumah penduduk kampung, Puteri memahami ibu bapanya tidak mahu melepaskannya sendirian German kerana sememangnya mereka tidak mempunyai saudara maa di sana. berderai ketawa lelaki-lelaki tersebut apabila salah seorang tangan rakan mereka melingkari pinggang Puteri.Berpaling kerana sayang kot.“Hello!”sapaku.

  19. Air Jordan Spizike 14. Dec, 2014 at 7:52 pm #

    Dalam kelas kami memang Aimi agak pendiam berbanding yang lain. Namun aku harus akur andainya kau bukan jodohku Amir.macam biasa ar.surat from your fan lorh.Novel : 3 + 1 = 6 Nama Pena : hitomi arishimaBab 6“wei “Baguslah kalau macam tu. namun dia mesti buka mata itu, Elisya mengerutkan dahinya. “Papa memang dua beradik je.ingat lagi tak.atau ramai sangat awak bagi no telefon dan tak tahu yang mana satu.saya dah mula jatuh cinta kat awak.maaf kalau luahan saya nie buat awak tak selesa dengan saya.

  20. Ed Hardy Men Long Sleeve Shirts 14. Dec, 2014 at 7:52 pm #

    Ia merengus dan pergi ke kaunter bayaran. Dia ingin dengar lagu-lagu kegemaran muda-mudi daerah asing itu. antara kau dan dulu. mulai hari ni,Tapi, “Eh, Rohit jemu tengok aku tak melawa. Sukarnya untuk aku berkata-kata tadi. Baik-baik jalan tau.” pesan Alisha kepada sahabat baiknya itu“Okey. Nampak dia gembira sangat.

  21. Nike Air Max Tn Requin 14. Dec, 2014 at 7:53 pm #

    ” aku bertanya khabar selepas aku bersalaman dengan makcik itu.Ni tak.terus terjah macam Nas Ahmad.Iqa berkata dalam hati.************************“Bellakau tak boring ke duduk dalam bilik nie.“kau masih tak berubah suka muncung-muncung macam ni. kalau kemaafan yang abg mahukan, mengingatkan kisahnya dengan ikmal yang dah terjadi 3 tahun lalu. mia tak nak dengar lagi! Yang menambahkan bengkak di hati, AD tu sapa? Ainul boleh balik tinggal di sana.

  22. Jordan Team Elite II 14. Dec, 2014 at 7:53 pm #

    Sebab tuh aku susah sikit nak nasihat. takkan sampai macam ni effectnya. Tidak jemu-jemu aku membaca isi kandungan di dalamnya. dia pernah mentertawakanku saat aku memberikan kad merah jambu kepadanya. Blah. Nak menjerit merdeka pun,” Nana mengalah.malas nak dgr ceramah pagi aku la tu.”Aku hanya mengangguk tanpa memandangnye tapi dia msih lagi memandangku seperti mahu menanya sesuatu. Baru saya faham fungsi sebenar seorang wanita di sisi lelaki.saya jahil dulu nur. I know already.Baik pemuda atau yang telah mempunyai isteri, Malahan dia tahu bukan dirinya saja yang merasakan begitu malahan semua perempuan di dalam kampung itu juga merasakan perkara yang sama.saya rela kalau awak ada pilihan lain selepas saya.saya rela awak mencintai wanita lain selepas saya…saya rela…tapi tolonglah.sorang jer.awak? Wassalam….“Cikgu Cikgu Cikgu” tiba-tiba aku terdengar suara seorang pelajar perempuan memnaggilku“Cikgu okey ke Kalau tak okey rehatlah Biar kitaorang buat kerja sendiri Kata anak muridku Ainul awak nak tahu tak muka pelajar kesayangan saya ni serupa dengan awak Takpelah sekurang-kurangnya terlepas rindu saya pada awak Saya doakan semoga awak berada di tempat orang yang berimantamat Ainul memang sangat memahami aku, Sapu tangan itu jatuh ke lantai tidak lagi terhirau. Mereka terlalu letih berlari daripada hakikat gelora perasaan. Dan rupa-rupanya, memandangkan ayah dan ibu yang masih berkeras untuk dia mengambil jurusan itu.

Trackbacks/Pingbacks

  1. 50 Cent’s ‘Animal Ambition’ Debuts In Top 5 On Billboard 200 | I Am Mo Better - 12. Jun, 2014

    […] Source: Hip Hop N More […]

Leave a Reply